Palvelut

Harmoniakortteli tarjoaa laadukasta asumista ja hyvinvointipalveluita keskellä Lauttasaaren merellistä kaupunginosaa

Uudenlainen palvelukortteli avataan Lauttasaareen kesällä 2019. Harmoniakorttelin palvelut tuotetaan useamman toimijan yhteistyönä. Deboran tuottamiin palveluihin kuuluu mm. hoivaa, päivätoimintaa, kuntoutusta, lääkäripalveluita, sekä monipuolisia kodinhoito- ja avustuspalveluita.

Esteetöntä yhteisöasumista

Harmoniakorttelissa on 60 tehostetun hoivan asumispaikkaa sekä modernit kuntoutus- ja terapiatilat, jotka kutsuvat viihtymään ja voimaan hyvin. Kiinteistössä toimii myös tasokas ravintola, joka tarjoilee maukkaita aterioita myös lähialueen väestölle. Kiinteistön länsisiipeen sijoittuva lasten päiväkoti mahdollistaa riemukasta ja runsasta viriketoimintaa sekä edistää sukupolvien välistä vuorovaikutusta. Kiinteistöön sijoittuu myös 80 vuokra-asuntoa.

Virikkeitä ja vuorovaikutusta

Harmoniakorttelin asukkaita palvellaan monipuolisesti korkeatasoisessa, turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Ryhmäkotien asuinhuoneet ovat tilavat ja valoisat, ja niitä täydentävät avarat yhteistilat ja ulkoiluterassit. Laadukas asumisympäristö ja palvelukokonaisuus muodostuu runsaasta viriketarjonnasta sekä henkilökunnan kuntouttavasta työotteesta.

Varaa paikkasi ajoissa!

Harmoniakortteli tarjoaa erinomaiset puitteet esteettömälle yhteisöasumiselle keskeisellä paikalla merellisessä Lauttasaaressa. Kaikilla korttelin asukkailla on halutessaan mahdollisuus käyttää saatavilla olevia palveluita. Korkeatasoiset tilaratkaisut tukevat yhteisöllisyyttä ja mahdollistavat myös yksityisyyden. Jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävien palveluratkaisujen avulla luodaan lämmin ja välittävä ilmapiiri.