Palveluasuminen

Kiirettömyyttä, läsnäoloa ja kotoisasti aikaa

Harmoniakorttelista voit löytää itsellesi tai läheisellesi turvallisen ja pitkäaikaisen kodin. Kaikki arkielämää tukevat palvelut löytyvät saman katon alta ja sopivan asumisratkaisun löytämiseksi voit pyytää apua ammattilaiselta. Tarjoamme yksilölliset ratkaisut myös intervallihoitoa tarvitseville, sairaalasta kotiutuville, omaishoidon lomitukseen sekä sairastumisen tai vammautumisen jälkihoitoon lyhyempiaikaisen asumispalvelun muodossa.

Harmoniakorttelin ryhmäkotien päivä- ja viikkosuunnitelmat rakennetaan viriketoiminta- ja fysioterapiapalveluista, jumppatuokioista, leipomisesta, lukemisesta ja yhdessä lauleskelusta. Arjen rikkovat mukavasti suomalaisen perinteen mukaiset juhlapyhät sekä syntymä- ja nimipäivät. Painotamme toiminnassamme läsnäoloa sekä voimavarakeskeistä toimintaa. Tuemme asukkaidemme mahdollisuutta selviytyä arjesta itsenäisesti. Hoiviimme omaiset voivat turvallisin mielin jättää läheisensä.

Jokaisella asukkaallamme on käytössään oma reilun kokoinen huoneisto kylpyhuoneineen. Meille on kunnia-asia, että asukkaat saavat itse sisustaa omat huoneensa ja ympäröidä itsensä omilla tutuilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Kodikkaat yhteistilat mahdollistavat monenlaista viriketoimintaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää