Meistä

Harmoniakortteli kokoaa useamman toimijan voimavarat yhteen. Debora on kiinteistön päävuokralainen ja sitoutunut kehittämään kohteen palveluita pitkäjänteisesti.

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelemme asiakkaita heidän omassa kodissaan, vastaanotollamme tai palvelukorttelissa. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaidemme elämäntilanteita ja räätälöidä palvelumme niihin sopiviksi. Kehitämme alati uudenlaisia toimintamalleja mahdollistamaan asiakkaille hyvä elämä, ennaltaehkäisemään toimintakyvyn heikkeneminen sekä uudistamaan suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Toimimme pienissä moniammatillisissa tiimeissä ja haluamme tarjota asiakkaillemme rohkeasti oman näköistä palvelua yksilöllisesti, joustavasti ja elämän mittaisena kumppanina. Toimintamme perustuu arvomaailmaan, jonka keskiössä on ihminen ja lähimmäisyys. Teemme pieniä ja suuria arjen tekoja aidosti toisistamme välittäen. Pidämme haasteista ja pidämme yhtä niiden voittamiseksi.

Aidosti välittäen

Pieniä ja suuria tekoja

Haasteet on tehty voitettavaksi

Pidämme yhtä

Ota yhteyttä